Distributie

COSTIANA SRL - Locul 1 in Top 10k Sector 3, clasa CAEN 1020
Competenta si dedicare

Pentru a fi din ce in ce mai eficienti, am dezvoltat o adevarata zona industriala si suntem in permanenta dezvoltare. Costiana detine propria fabrica, cu sectie de productie, in care sunt procesate cu grija si profesionalism speciile de peste, specialitati din peste si fructe de mare din import, precum si cele romanesti. Cu un parc auto ce are in dotare peste 35 de autovehicule frigorifice autorizate sanitar, Costiana distribuie direct produsele sale, cu usurinta si rapiditate, in toata tara.

Locatia noastra dispune de propria cale ferata pentru descarcarea vagoanelor frigorifice cu produse din peste, specialitati din peste si fructe de mare. Astfel, afacerea noastra este independenta, complexa si completa, iar calitatea serviciilor noastre este ireprosabila.

Compania Costiana satisface nevoile specifice ale clientilor cu produse de inalta calitate si o inalta etica comerciala.

Retea nationala de distributie.

Echipa profesionista si prompta.

Echipa Costiana este formata din peste 60 de angajati specializati  in urmatoarele sectoare de activitate: marketing, import, vanzari, contabilitate si gestiune. Investim continuu in pregatirea angajatilor nostri, intrucat oamenii sunt cea mai importanta resursa a oricarei afaceri cu viziune.