Horeca

COSTIANA SRL - Locul 1 in Top 10k Sector 3, clasa CAEN 1020
Rafinament si calitate internationale

Servicii si produse superpremium pentru clienti superpremium

Industria HoReCa inseamna pentru noi calitate la cel mai inalt nivel. Produsele pentru acest sector comercial pretentios sunt atent selectionate si preparate, pentru a satisface pana si cele mai exigente preferinte. Asiguram continuitate pentru aceasta mare diversitate de produse din peste, specialitati si fructe de mare.

Procesarea gamelor de produse HoReCa se realizeaza in conformitate cu standardele europene de calitate. Echipamentele si spatiile noastre de depozitare frigorifica sunt moderne si performante, iar echipa noastra asigura o livrare prompta si conditii de colaborare ireprosabile.

Placerea gustului de rafinat si sanatos

VA INVITAM SA INCERCATI CELE MAI GUSTOASE SPECIALITATI DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE OFERITE DE COSTIANA

Game de produse HoReCA – combinatii delicioase de arome internationale:

•specialitati de peste :fileuri, panetate de peste, afumate, marinate.

•fructe de mare:creveti, homari, caracatita,calamar,scoici si altele.

•icre caviar, icre sarate, icre congelat

•creme de fructe de mare

De la delicatesele de tip anchoix, calamar, scoici, rechin, creveti, homar, la caracatita, toate produsele noastre HoReCa sunt recomandate de Don Mariano, expert culinar recunoscut, de prima clasa, in materie de peste si fructe de mare.

Contactati-ne acum pentru o oferta completa si personalizata!

Toti clientii nostri pot accesa oricand online pagina personala de comenzi, avand posibilitatea de se inregistra si a utiliza propria pagina de comanda, in care sunt disponibile la orice ora: istoricul comenzilor efectuate, stocurile disponibile si situatia contului, plati si termene de livrare etc.