Import

COSTIANA SRL - Locul 1 in Top 10k Sector 3, clasa CAEN 1020
Costiana – partenerul tau de incredere

Cu un personal competent si devotat, Costiana a dezvoltat si mentinut relatii durabile de afaceri cu partenerii sai. Intreaga activitate a echipei noastre se bazeaza pe respect si implicare, tocmai de aceea am castigat increderea colaboratorilor si clientilor nostri pe termen lung. Filosofia si valorile noastre de afaceri se regasesc in fiecare dintre produsele si serviciile noastre.

Dezvoltarea afacerii Costiana se bazeaza pe extinderea puterii de ofertare si continuitate, tocmai de aceea suntem in permanenta cautare  de noi surse rentabile de aprovizionare cu conditii competitive de calitate, ambalare, pret, termene de plata si livrare.

Pentru a veni in intampinarea ofertantilor din lumea intreaga participam la targuri internationale si distribuim materiale concludente de prezentare a ofertelor si competentei noastre.

Pentru a asigura continuitatea in aprovizionare importam peste congelat si fructe de mare din toate colturile lumii: Norvegia, Irlanda, Islanda, S.U.A., Canada, Spania, Insulele Feroe, Uruguay, Lituania, Argentina, Taiwan, China,Vietnam, Olanda, Danemarca, Polonia si Bulgaria si suntem deschisi catre incheierea de noi parteneriate de succes.